Glasvezel (100Mb/s)

Zakelijk glasvezel is ideaal voor het gebruiken of aanbieden van meerdere zware toepassingen tegelijkertijd. Voor internet, telefonie, datacommunicatie en voor bedrijfs- en terreinbeveiliging. Glasvezel biedt de hoogste efficiency en is eenvoudig in het beheer. Met ultrasnelle glasvezel bent u voorbereid op de toekomst!

  • Schaalbaar: voor iedere ondernemer een passende oplossing
  • Snelheden tot 100 Mbps up- en downstream, onbeperkte capaciteit
  • Meerdere diensten kostenefficiënt via 1 glasvezelverbinding
  • Scherp geprijsd
  • Toekomstvast
  • Overstappen op glasvezel is eenvoudig

Specificaties

Heeft uw netwerk voldoende bandbreedte om te kunnen innoveren en groeien? Glasvezel biedt oneindige mogelijkheden voor de snelheid en capaciteit van uw communicatie. Het koppelen van vestigingen via Virtuele Privé Netwerken (VPN), internet, telewerken, online back-up, hosting van servers, terminalservertoepassingen of het verwerken van grote hoeveelheden data – glasvezel maakt het allemaal mogelijk. Maar er is meer mogelijk: videoconferencing, beeldtelefonie, camerabewaking over IP voor de beveiliging van bedrijfsterreinen of goederentransport. Met glasvezel functioneren meerdere diensten sneller en efficiënter over één verbinding.

BBeyond levert Glasvezel in bijna heel Nederland, in verschillende snelheden en bandbreedte. De beschikbare snelheid en bandbreedte is sterk locatieafhankelijk. Een glasvezeloplossing leveren wij altijd voor u op maat, volledig op uw situatie en wensen afgestemd.

Overstappen is heeleenvoudig

Glasvezel is leverbaar in bijna heel Nederland. Wilt u overstappen? Dan zorgt BBeyond er allereerst voor dat u een glasvezelaansluiting heeft. Daarna sluiten we pas uw DSL verbinding af. Continuïteit gegarandeerd! Heeft u vragen? Wilt u advies op maat door één van onze specialisten? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.

Techniek

Glasvezel (fiber) is een haardunne vezel van zeer helder glas. Glasvezel kan lichtsignalen over grote afstanden transporteren. Het licht in de glasvezel maakt een minieme hoek met de buitenkant van de vezel, wat zorgt voor de reflectie. Bij glasvezel gebruikt BBeyond Ethernet-technologie voor het transport van dataverkeer. Het grote voordeel van glasvezel is de snelheid tot 100 Mbps, zowel upstream als downstream. Indien er geen glasvezelverbinding aanwezig is op uw bedrijfslocatie kan deze op uw verzoek worden aangelegd.

Item

Specificatie

Toegepaste technologie

IP & Ethernet

Bandbreedte

1:1 (non-overbooked)
1:10
best effort

Router Management

Optioneel

Koppelvlak

RJ-45 Fast-Ethernet

IP-adressen

1-256 adressen
Toegekend door BBeyond

Maximale downloadsnelheid

100 Mbps

Maximale uploadsnelheid

100 Mbps

Extra veiligheid

Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste mensen toegang geeft tot uw afgeschermde omgeving? Een beheerde firewall van BBeyond biedt u die zekerheid. En wilt u kunnen vertrouwen op een continue beschikbaarheid van uw verbindingen, informeer dan eens naar onze redundante oplossingen. Indien onverwacht een onderbreking plaatsvindt, dan schakelt volledig automatisch de back-upverbinding in. Zodat u ongestoord door kunt werken.

Service levels

De continuïteit van uw verbinding is cruciaal. Bij BBeyond kiest u uit verschillende service levels, afgestemd op uw behoefte per verbinding: Gold, Silver of Bronze.

 

Supporttijd*

Hersteltijd*

Beschikbaarheid*

Gold

24x7

6 uur

99,9%

Silver

winkeltijden**

eind volgende werkdag

99,6%

Bronze

kantoortijden

2 werkdagen

95%

* Voor nadere specificaties en voorwaarden, verwijzen wij u naar onze dienstbeschrijvingen en/of SLA's

** maandag t/m vrijdag 8.00-21.00 uur, zaterdag 9.00-17.00 uur

Tarieven

Een glasvezeloplossing maken wij voor u op maat. We overleggen samen met u wat voor u de beste verbinding is. De levering en de kosten voor een verbinding zijn sterk afhankelijk van de locatie.

Netwerk

BBeyond levert inmiddels in vrijwel heel Nederland glasvezel, in verschillende snelheden en bandbreedte. Een aantal belangrijke projecten waar BBeyond middels vraagbundeling glasvezeldiensten toegankelijk heeft gemaakt voor zakelijk Nederland:

De beschikbare snelheid en bandbreedte is sterk locatieafhankelijk. Een glasvezeloplossing leveren wij altijd voor u op maat, volledig op uw situatie en wensen afgestemd.

Neem contact op metBBeyond

Wilt u een persoonlijk advies over Glasvezel (100Mb/s)? Wij staan u graag te woord. We bellen u meteen terug of antwoorden u per e-mail.

Neem contact met ons op